Τέκνος Δημήτριος

Αγρότης

 

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στη Νεμέα τον Μάιο του 1980.

 

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε τοπικό επίπεδο, στο χώρο της γεωργίας, κάτι που τον βοηθά να γνωρίζει τις ανάγκες και τα αδύνατα σημεία που απασχολούν όλο τον αγροτικό κόσμο στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

 

Η αγάπη του για τη Νεμέα και η εμπιστοσύνη στον επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΜΕΑΣ» και υποψήφιο Δήμαρχο Κωνσταντίνο Φρούσιο, τον ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά, με στόχο την ανάπτυξη και γενικότερα το μέλλον του τόπου.

 

Παράλληλα ασχολείται με τον αθλητισμό καθώς λαμβάνει μέρος σε πολλά αθλητικά δρομικά γεγονότα τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

 

Πιο συγκεκριμένα συμμετέχει συχνά σε αγώνες μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων εκπροσωπώντας την πόλη της Νεμέας, ενώ έχει αγωνισθεί και σε διεθνείς μαραθωνίους, όπως αυτούς της Ρώμης (3 φορές), της Σόφιας και του Μαρακές.

 

Επί σειρά ετών είναι μέλος προσκοπικής ομάδας, εθελοντής αιμοδότης και γενικά άνθρωπος της προσφοράς που θέλει και έχει τη διάθεση να βοηθήσει το Δήμο.

 

Ζητά τη στήριξη και την εμπιστοσύνη από τους συντοπίτες του, ώστε να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων και των νέων προκλήσεων.

 

Καλή επιτυχία Δημήτρη !!!