Μπεκιάρης Γεώργιος

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Ο Γιώργος γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και δραστηριοποιείται στη Νεμέα.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Χανιά και έχει 4 παιδιά.

Τον Σταύρο (αστυνομικό), τον Τάσο (τελειόφοιτο της Διοίκησης Επιχειρήσεων), τη Μαρία (μαθήτρια Λυκείου) και την Ελπίδα μόλις ενός έτους.

Διατηρεί δύο επιχειρήσεις στην πόλη της Νεμέας, ένα κατάστημα καφέ στο κέντρο της πόλης (ΚΑΦΕ ΗΡΙΔΙΑΝΟΣ) τριάντα χρόνια τώρα και μια εταιρία με εργασίες χωματουργίας.

Με κίνητρο την ανιδιοτελή αγάπη του για τον τόπο του, δραστηριοποιείται χρόνια τώρα άμισθη, σε διάφορες κοινωνικές πτυχές της τοπικής ζωής.

Είναι χορηγός σε κάθε κοινωνική δραστηριότητα της πόλης, υπήρξε για χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νεμέας, ήταν για χρόνια μέλος του Δ.Σ και Γενικός Αρχηγός του ΠΑΣ Παννεμεατικός, ενώ διετέλεσε και Πρόεδρός της σε χρόνια δύσκολα, για το σύλλογο, πετυχαίνοντας με προσωπικό μόχθο, όχι μόνο τη μη διάλυσή της και τη συνέχιση της ύπαρξής της, αλλά και την αξιοπρεπή παρουσία με παιδιά από την περιοχή και την παραμονή στην κορυφαία κατηγορία του Νομού.

Παράλληλα εδώ και δύο θητείες (9 χρόνια), εκλέγεται σταθερά στην Τοπική Κοινότητα Νεμέας, έχοντας εικόνα, λόγο και άποψη στις αποφάσεις που λαμβάνονται για τον τόπο.

Πολλοί λένε ότι «εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο», ο ίδιος πιστεύει ότι το «καλύτερο» είναι συνέχεια του «καλού» και για το λόγο αυτό αποφάσισε να ταχθεί και να βοηθήσει τον υποψήφιο Δήμαρχο Νεμέας Κωνσταντίνο Φρούσιο, να συνεχίσει το ήδη επιτυχημένο έργο του, που ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και μια 4ετια.

Είναι διατεθειμένος να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και το χρόνο του, για μια καλύτερη εξωστρεφή Νεμέα.

Μια Νεμέα μέσα από τα μάτια ενός οικογενειάρχη, ενός επιχειρηματία που είναι όλη μέρα στους δρόμους και αφουγκράζεται τον παλμό και τα προβλήματά της, μέσα από τα μάτια, και τα ερωτήματα των συμπολιτών του.

Γιώργο καλή επιτυχία και καλώς ήλθες στη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΜΕΑΣ !!!