Κανέλλου Δήμητρα

Υπάλληλος Καθαριότητας

Η Δήμητρα γεννήθηκε το 1992, μεγάλωσε και αποφάσισε να στήσει τη ζωή της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Νεμέα. 

Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Σκάζα και είναι μητέρα τριών τέκνων. 

Απόφοιτη του ΔΙΕΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ως Τεχνικός Φαρμάκων Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων, εργάσθηκε στον ιδιωτικό τομέα, δραστηριοποιήθηκε στην διαφήμιση και προώθηση προϊόντων, ενώ προσφάτως ανέλαβε καθήκοντα ως συμβασιούχος στο Δήμο Νεμέας στον Τομέα της Καθαριότητας. 

Η  υποψηφιότητα της, επιθυμεί να έχει το χαρακτήρα της ενεργότερης συμμετοχής των νέων δημοτών στα κοινά και της ανάπτυξης της εθελοντικής δραστηριότητας. 

Πιο συγκεκριμένα, πιστεύει ότι: 

  • οι νέοι της Νεμέας οφείλουν να δηλώσουν δυναμικά την παρουσία τους και να είναι «ενεργοί δημότες», 

  • η Δημοτική Αρχή οφείλει να ενθαρρύνει και να στέκεται ως αρωγός δράσεων - πρωτοβουλιών κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, 

  • ιδιαίτερα χρήσιμη θα ήταν η καθιέρωση ενός «Δικτύου Εθελοντών» με Ομάδες που θα συντονίζουν δράσεις πολιτιστικού, αθλητικού, περιβαλλοντικού, οικολογικού, φιλοζωικού περιεχομένου, δια βίου μάθησης κ.ο.κ. 

  • εξαιρετικής σημασίας είναι η μέριμνα του Δήμου για την διατήρηση της καθαριότητας και για την αισθητική – ποιοτική αναβάθμιση του δημοσίου χώρου 

Πιστεύει ακράδαντα ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Φρούσιος θα ενσκήψει με ιδιαίτερη επιμέλεια σε ζητήματα, τα οποία άπτονται της ευημερίας του νέου δημότη και έτσι συστρατεύτηκε στην προσπάθεια με το συνδυασμό «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΜΕΑΣ». 

Δήμητρα καλή επιτυχία !!!