Γόγολα Φανή

Ιδιωτική Υπάλληλος

Η Φανή είναι 23 χρονών και μεγάλωσε και ζει στις Αρχαίες Κλεωνές.

Αποφοίτησε το 2023 από το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ενώ έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικά με το αντικείμενο των σπουδών της, με τα σημαντικότερα αυτών να είναι : "Διαχείριση εμπορικών δικαιωμάτων", "Η τεχνολογία στον αθλητισμό" και "Διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων".

Από τον Νοέμβριο του 2022 εργάζεται στο Τμήμα Εμπορικής Διαχείρισης στο Οινοποιείο Λαφαζάνη (Αρχαίες Κλεωνές Κορινθίας).

Νωρίτερα, το 2021, εργάστηκε στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης στο λογιστικό γραφείο του κ. Πιέρρου στη Νεμέα.

Επιλέγει να εμπλακεί για πρώτη φορά με τα κοινά, με γνώμονα τη βαθιά της πεποίθηση, πως η νεολαία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση συνθηκών ανάπτυξης μίας περιοχής.

Εστιάζοντας σε θετικές αλλαγές που επιθυμούν οι νέοι να δουν στο χωριό τους, στις υποδομές και στην πολιτιστική ανάπτυξη, αναλαμβάνει το χρέος που της αναλογεί και συντάσσεται με τον εν ενεργεία Δήμαρχο, Κωνσταντίνο Φρούσιο, διότι θεωρεί πως μπορούν να συνεργαστούν για την ανάδειξη των Αρχαίων Κλεωνών.

Τέλος δεσμεύεται πως θα αξιοποιήσει στο έπακρο κάθε ευκαιρία που θα της δίνεται για την τοπική ανάπτυξη, ώστε να αποκαλείται το χωριό των Αρχαίων Κλεωνών με περηφάνια σπίτι όλων.

Θα είναι υποψήφια στην Δημοτική Κοινότητα Αρχαίων Κλεωνών.

Φανή καλώς ήλθες στη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΜΕΑΣ» και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!