Δελενίκα – Κωστάκη Σοφία

Υπεύθυνη Ταξιδιών Αλληλεγγύης

 

Η Σοφία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, έχει καταγωγή από το Κιάτο και επέλεξε να ζει στη Νεμέα τα τελευταία 6 χρόνια.

Ο σύζυγός της είναι ο Γιώργος Κωστάκης, ο οποίος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Νεμέα και έχουν μαζί ένα μικρό κορίτσι.

Είναι απόφοιτη Deree College (Αμερικάνικο Κολλέγιο της Ελλάδας), διοικητικές υπηρεσίες.

Έχει εργαστεί 17 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και εδώ και 10 χρόνια εργάζεται για την ActionAid, μια μη κυβερνητική οργάνωση που έχει ως στόχο την εξάλειψη της φτώχειας και της αδικίας στον κόσμο. 

Είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση εθελοντικών αποστολών στην Αφρική με κύριο στόχο την οργάνωση και υλοποίηση έργων που αναδεικνύονται από την τοπική κοινότητα. 

Η εμπειρία αυτή είναι πολύτιμη και καθοριστική για την ενασχόληση με τα κοινά.  

Έχοντας ασχοληθεί πολλά χρόνια με τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη αλλά και την έννοια της συλλογικής προσπάθειας για το κοινό καλό, της παγκόσμιας πολιτειότητας και της προσφοράς, πιστεύει ότι μπορεί να προσθέσει σημαντικά σε ιδέες και υλοποίηση έργων, που θα βελτιώσουν ολόκληρη την κοινότητα και θα αφορούν κάθε έναν από εμάς. 

Έχει επιλέξει να ζει στη Νεμέα και θέλει να συμβάλλει σε κάθε προσπάθεια για τη βελτίωση του τόπου, έτσι ώστε να απολαμβάνουν όλοι και όλες ένα όμορφο, ασφαλές και οικονομικά ανεξάρτητο και σταθερό περιβάλλον. 

Πιστεύει βαθιά ότι η Νεμέα μπορεί να γίνει μια πρωτοπόρα πόλη σε πολλά επίπεδα, καθώς έχει ήδη δυνατές βάσεις για πολιτιστική ανάπτυξη.

Θα είναι Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Νεμέας.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΜΕΑΣ υποδέχεται ένα ακόμα εξαίρετο μέλος της !!!

Σοφία καλή επιτυχία !!!