Αντωνίου Μαρία

Ονομάζομαι Αντωνίου Μαρία, γεννήθηκα στο Κουτσομόδι Αρχαίας Νεμέας και πλέον διαμένω μόνιμα στην πόλη της Νεμέας. Ολοκλήρωσα τη βασική μου εκπαίδευση αποφοιτώντας από το Γενικό Λύκειο Νεμέας και στη συνέχεια σπούδασα Ελληνική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνων.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου επέστρεψα στην πόλη μας, όπου από το 2002-2009 εργάστηκα ως ωρομίσθια καθηγήτρια στο ΕΠΑΛ και το Ενιαίο Λύκειο Νεμέας. Παράλληλα ασχολήθηκα και ασχολούμαι με την παράδοση φιλολογικών μαθημάτων. Επιπλέον την τετραετία 2014-2018 διατήρησα εμπορικό κατάστημα στην περιοχή μας, γεγονός που μου έδωσε τη δυνατότητα να δω την πόλη μας και από άλλη οπτική γωνία, εντοπίζοντας δυνατότητες και αδυναμίες.

Είμαι παντρεμένη με τον Μπακοπάνο Δημήτρη και μητέρα δυο αγοριών, 10 και 7 ετών.

Οι δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου αποτελούν για εμένα το μέσο να εκφράσω τις ιδέες, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μου ώστε η πόλη μας να αποτελέσει πόλο έλξης όχι μόνο για τους ξένους αλλά και για εμάς τους ίδιους!! Να έχουμε λόγους να μείνουμε εδώ,να δημιουργήσουμε και να στηρίξουμε την περιοχή μας! Όλα αυτά θα επιτευχθούν βάζοντας το συλλογικό συμφέρον πάνω από το ατομικό!

Με απόλυτη αίσθηση ευθύνης ζητώ τη στήριξή σας να πάμε την πόλη μας μπροστά έχοντας Συνεργασία Πολιτών!